Vacature Innovatie Manager

De (glas)tuinbouw sector is constant in beweging. Aan ons de taak om mee te bewegen en te blijven innoveren in nieuwe teelttechnieken, methoden en middelen. Dat is precies waar jij als technisch projectleider innovatie aan wilt bijdragen.

Bij Botany brengen we ideeën en concepten tot uitvoering. We ondersteunen bij vragen vanuit onze klanten, maar ontwikkelen zelf ook door middel van diverse innovatieprojecten. Bijvoorbeeld 'Glitch', waarbij proefondervindelijk wordt vastgesteld wat het verschil is tussen 100% ledverlichting bij de teelt van komkommers ten opzichte van de combinatie van SONT-T verlichting én ledverlichting. Een ander voorbeeld is 'Brightbox', een expertisecentrum voor daglichtloze meerlagenteelt waar vele vraagstukken liggen voor het telen onder daglichtloze omstandigheden. Maar ook het toepassen van nieuwe teelttechnieken in klimaatcellen. Botany is daarom op zoek naar iemand die dit soort ontwikkelingen met beide handen aangrijpt.

Technisch projectleider innovatie

Als technisch projectleider innovatie zie je kansen op het gebied van belichting, robotica en mechanisatie in de tuinbouwsector. Deze kansen vertaal je met én voor onze klanten door naar concrete oplossingen op het gebied van nieuwe teeltsystemen. Door het signaleren en het analyseren van trends, concurrenten en ontwikkelingen, kan Botany voorop blijven lopen en inspelen op de veranderende vraag uit de markt. Je onderhoudt het netwerk aan samenwerkingspartners en breidt dit waar nodig uit.

Functie-eisen
We zoeken een innovatie manager met ruime ervaring op het gebied van innovatie en nieuwe teeltsystemen in het bezit van:

  • Een afgeronde, relevante HBO of WO opleiding;
  • Ervaring binnen een technische functie;
  • Ervaring of affiniteit met planten(teelt);
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Woonachtig in de directe omgeving van Meterik (of bereid om zich hier te vestigen).
Daarnaast verwachten we dat je klant- en resultaatgericht te werk gaat. Je ziet het als uitdaging om projecten in de agrotechniek naar een hoger niveau te tillen en gaat daarbij gestructureerd te werk. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wij maken graag kennis
Het betreft een nieuwe, innovatie gedreven functie (fulltime) met als standplaats: Meterik. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris. Innovatieve ideeën worden gestimuleerd. Er is dan ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Bij ons draait alles om kennis en het ontwikkelingen daarvan. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen binnen onze organisatie.

Botany
Botany is dé kennis- en onderzoekspartner op het gebied van plantenteelt, plantgezondheid en teelttechniek. Wij doen er alles aan om betrouwbare data te leveren en brengen de tuinbouwketen verder middels nieuwe technologieën.

De Botany group test en ontwikkelt sinds 2003 op commerciële basis, met veel succes, nieuwe producten en teeltwijzen voor bedrijven in de tuinbouwsector. Dat gebeurt zowel vanuit eigen, moderne onderzoeksfaciliteiten als op teeltbedrijven.

Reacties inclusief CV sturen aan: administration@botany.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws